If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Маисторите са си сваршили работата! Допитах се до 5 различни места всички казват "пикаеща дюза" ! Сменихме маслото и от три дни свичко е наред,да се чудиш кво да правиш.
Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Маисторите са си сваршили работата! Допитах се до 5 различни места всички казват "пикаеща дюза" ! Сменихме маслото и от три дни свичко е наред,да се чудиш кво да правиш.
Според мен, за да си сигурен, че няма да ти се налага пак да сменяш маслото, най-добре свали дюзите и ги дай някъде да ти ги почистят в ултразвукова вана (поне си мисля, че в Пловдив има къде да извършат тази операция). Иначе право са ти казали хората - дюзите са най-вероятния причинител на посочения проблем...
AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433 Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.
Сегменти около 130лв,голям кит гарнитури са около 100лв,като сложим ризи,бутала ревизия на главата и труда,нещо не ми се връзва.Друг е въпроса ако ти я е събирал приятел
колеги новак с1м и не се вземам за мн разбираш но при мен имаше с1що бензин в маслото и ми го оправеха проблема е бил в 'реголатор на бензиновот налягане ' намирасе под смукателните колектори дано да с1м ти помогнал
Comment